Miesten t-paitoja ja paitoja on monenlaisia, kaikissa hintaluokissa. Miesten t-paita on usein miehen suosituin vaatekappale. Me haluamme tarjota miehille hyvälaatuisia t-paitoja oikeassa koossa ja värissä. Suurin osa miehistä käyttää mustaa tai valkoista t-paitaa, siksi olemme keskittyneet niihin. Paitamalleja meillä on vain muutama, koska olemme ennalta, vuosikymmenien kokemuksella valinneet sopivimmat miesten t-paidat.

Miesten V-aukkoinen t-paita on hyvä valinta esimerkiksi kauluspaidan alle. V-aukkoinen pääntie on hieman väljempi ja näinollen voi olettaa ettei se näy kauluspaidan alta, vaikka kauluspaidassa pitäisi ylintä nappia auki. Paidan paksuus on myös optimaalinen aluspaidaksi, sillä se ei ole liian paksu, mutta ei myöskään liian ohut. Paita on myös hyvälaatuinen, se säilyttää muotonsa ja värinsä useamman pesun jälkeen. Ainiin, ja tämä paitamalli on OCS-sertifioitu.

Miesten ekologinen O-aukkoinen t-paita sopii monikäyttöisyyden ansiosta jokapäiväiseen käyttöön. Kuten V-aukkoinenkin, tämäkin paita OCS-sertifioitu. Koko on juuri se mitä valitset ja koska me haluamme myydä ihan vähän laadukkaampia paitoja kuin lähimarkettisi, tämä paita pitää muotonsa pesunkin jälkeen.

Paksuinta kangasta sinulle tarjoaa tavallinen miesten O-aukkoinen t-paita. Tämä on siis se paita mikä sopii parhaiten käytettäväksi sellaisenaan. Tässä paidassa on tiheää 185g/m² puuvillaa. Jos siis olet kyllästynyt läpinäkyvään mustaan t-paitaasi niin kokeile tätä.

aluspaita.fi -verkkokaupan tavoitteena on tehdä maailman suosituimman vaatteen ostamisesta mahdollisimman helppoa. Haluamme että oikean kokoisen t-paidan ostaminen sujuu siis mutkattomasti. Kaikki aluspaita.fi -verkkokaupasta tilattavat paidat pakataan ja lähetetään Helsingissä ja palvelua saat tietysti aina suomeksi.

Jos kaipaat apua oikean kokoisen t-paidan tilaamiseen, lue läpi tämä artikkeli.